Stenarbeten

det hårda livet


Att anlägga garageinfart, gångar och en trevlig uteplats med t ex marksten blir ett lyft för trädgården och höjer värdet på ditt hus. Det blir samtidigt praktiskt att ställa möbler på och lättare att hålla rent och snyggt. Har ni beslutat att förändra er befintliga trädgård eller planerar en helt ny, kan det kännas tryggt att få tips och råd av proffs… de som lever på att bygga åt andra.

Vi samarbetar med trädgårdsarkitekter och konsulter som vid behov kan bistå att nå bästa möjliga slutresultat för ert anläggningsprojekt. Vi utför små och stora stenarbeten i såväl marksten som natursten.

Marksten

Marksten finns i ett stort urval av färger och former. Varje trädgård, uteplats, gång och garageinfart blir personlig och tilltalande. Marksten vi använder oss av är naturprodukter som tillverkas av sand, grus, cement och vatten.

Natursten

Det finns fyra olika grupper av natursten; granitlika stentyper, marmor/ kalksten, skiffer och sandsten. Dessa lämpar sig olika bra för olika användningsområden och är mångformiga med varierande ytstruktur och färgnyanser. De kan bearbetas och har historiskt traditionell förankring.